Historier fra det virkelige liv ... 3+4=7

Ansøgning som pædagog

HER ER JEG : PÆDAGOGEN I IKKE VIDSTE, I MANGLEDE . . .

 

UOPFORDRET ANSØGNING ANG PÆDAGOG STILLING / VIKARIAT 30 - 35 TIMER

Hvorfor er brandbiler røde? Fordi, der sidder 2 mænd foran og 4 mænd bagved, og 2 + 4 er 6, og 6 + 6 er 12 og når kl. er 12 i Danmark er den 11 i England og englands dronning hedder Elisabeth. Elisabeth er også navnet på et skib, og skibe sejler i havet. I havet er der fisk og fisk har finner, og finnerne var i krig med russerne og russernes flag er rødt. DERFOR er brandbiler røde.. Og hvad har det så med mig at gøre? Intet... Men nu sidder I, forhåbentlig,med et smil på læben - og jeg har fanget Jeres opmærksomhed.

Hvem er jeg :

40 årige kvinde med "ben i næsen", øjne i nakken og humoristisk overskud. Jeg har, sammen med samlevende mand, 5 børn ialt ( 2 bio+3 bonus) - så tålmodighed, konfliktløsning og praktisk overblik er kompetencer, som jeg kan håndtere til fingerspidserne. 

Erfaring :

Jeg er Uddannet social- og sundhedsassistent 1999.  Og arbejdede i ældreplejen i 10 år, da jeg besluttede mig for, at skifte faglig retning. 

Startede på Via university college - Jydsk pædagogseminarium februar 2010 - med afsluttende dimission Juni 2013. 

Jeg har, i mine praktikker, været henholdvis i børnehave Kjærslund Viby J. D.I.I Kridthuset Højbjerg og SFO Grundtvigsvej Viby J. 3 steder, hvor jeg gradvis har udviklet mig  personligt og fagligt, og brugt denne viden i det pædagogiske arbejde. 

Er, på 2. år, forældrerådsformand i klubben Rosenvang, samt er jeg  frivillig ved div spejder arrangementer - KFUM/ FDF Fredensvang spejderkorps. 

Færdigheder :

Jeg kan bevarer overblikket i stressede situationer, og arbejder med børneindflydelse og indragelse  i  tænkelige anvendelig situation. Jeg ser pædagogisk udvikling som en ressource, ikke begrænsning, hvor det kan være medvirkende til fagligt flow. 
Jeg står ikke tilbage for udfordrende og spændende aktiviteter, såvel inde som ude, såvel pige-som drengeaktiviteter. Har  erfaring indenfor bla. bål, kreativt værksted og liverollespil
 

Uddannelse : 

Hf student 1993
Social og sundhedshjælper færdig uddannet 1995
Social og sundhedsassistent færdig uddannet Februar 1999
Pædagog forventet færdig uddannet ultimo Juni 2013
 
Jeg håber at ovenstående vil give anledning til en samtale, hvor jeg kan uddybe mine kompetencer.
 

Med venlig hilsen

Marlene Thomassen
Vidtskuevej 24, st. tv.
8260 Viby J
marlene @ skumlernet.dk
4056 2989