Historier fra det virkelige liv ... 3+4=7

Blog

Fælles bolig

User Rating:  / 0
PoorBest 

Vi har haft fælles bolig nogle år efterhånden - den ene voksen flyttede ind i den andens lejlighed. Men nu er vi flyttet ind i vores første fælles bolig - et 5 værelses rækkehus på 116m2 fordelt på 2 etager og med have !

Boligen blev indtaget 1/6-14 med hjælp fra gode venner.

 

Der har ikke været så mange uenigheder om indretningen, nok flere spekulationer om fair værelsesfordeling. Og vi er stadig i en indflytningsproces. Og prøver, at fordele rummene mht. tilhørende behov og ønsker. Ikke helt nemt når alle børnene gerne vil have deres eget værelse !, men dem der bor hjemme har størst behov så de får deres eget.

 

Det spændende er, at vi er blevet kontaktet af TV2, som søger sammenbragte familier til nyt boligprogram. Så vi har haft besøg af en caster og tilrettelægger.

Hvis vi bliver godkendt til dette program vil de kunne komme med nogle forslag til funktionelle møbler, når pladsen er trang. Boligindretning og evt anden værelsesfordeling.

Heldigvis er alle børnene med på ideen, som kræver 4 dags intens optagelse - ellers ville vi ikke have sagt ja til besøget.

Og den anden biologisk forældre skal skrive under på tilladelse - sådan er proceduren ved fælles forældremyndighed..

Vi venter i spænding på beslutningen, om vi er blevet castet / godkendt.

 

Ventetiden betyder at vi er gået lidt i stå med at få de sidste ting på plads, da vi jo gerne vil have alle gode råd med fra evt. indretningsarkitekter mv.