Historier fra det virkelige liv ... 3+4=7

Blog

Efterårsferie 2012 - Italien

User Rating:  / 0
PoorBest 

Endelig kom efterårsferien. Den havde været ventet og tiltrængt længe. Turen skulle gå til Italien - Lazise. Formålet var, at se 2 fodboldgenier ( bonuspiger) og deres hold spille kampe (Limone Cup), og så selvfølgelig, at se Italien fra den helt rigtige side: Fra en fortovscafe med cappuccino, pizza og italiensk is.

Nå men, formiddagen før afrejsen: Afsted med de forskellige børn på årets skolemotionsløb og 1/2 times velfortjent massage til de voksne (kæresten og jeg).

Tjek campingvognen og den evige vurdering: Hvor meget (hvor lidt) tøj skulle der med - og hvad der glemmes, kunne vel købes? Pas, tøj og husk børnene!                                                                                                                                                                                                                           Apropos børnene var det ikke alle 5 sammenbragte børn vi skulle have med: 2 tog jo afsted med deres fodboldhold - dagen efter vores planlagte afgang. Af den grund var der plads i bilen, så vi lånte et barn ( veninde til teenagebarnet) - en virkelig sød pige, med små søskende og nyskilte forældre.    Status: Altså vores første fælles efterårsferie, med lånt campingvogn, lånt telt og lånt barn: 4 sovende i campingvognen og 2 teenagepiger i teltet. Det skulle nok blive hyggeligt

Vores (voksne) forventninger var selvfølgelig ikke de samme som sidste rejse til Italien - Genova, hvor det var kæresteferie. Denne ferie var på børnenes præmisser, og i deres tempo.  Og vi ville ikke kunne holde denne ferie med børnene, hvis ikke den anden halvdel bioforældre havde giver accept - positiv samarbejde er altid bedst, når der er børn involveret.

Retur fra Italien: Trods meget regn ( vand og mudre i forteltet), og efterfølgende meget blæst en dag, hvor teltende måtte ekstra sikres - var det en dejlig tur. Vi så mange spændende steder, og steder som gerne skal besøges igen bare af voksne alene. Mht fodboldkampene tabte de desværre - ikke fordi de var dårlige, men de andre var bare lidt bedre og heldigere..