Historier fra det virkelige liv ... 3+4=7

Blog

Når hormonerne raser..

User Rating:  / 3
PoorBest 

Ikke pga overgangsalderen, så altså ikke hos os - men ved teengagepigerne ! Vi har nok fået stemplet som virkelig dumme voksne op til flere gange - og blikket, som om vi lige er faldet ned fra månen, bliver brugt flittigt.

Og som udefrakommende voksen får jeg virkelig tur - Tsk, jeg skal ikke bestemme over dem, nej bevares. Alligevel forventer jeg, at blive behandlet med respekt. Og det at blive slette på facebook, fordi der menes, at jeg har blandet mig ( for meget), og dermed bliver godt sur, er ikke okay . Ihverfald ikke når kommentaren bagefter er: " Jeg vil ikke snakke om det. Og I kan ikke få mig til det.."

Hvordan klarer vi så det?

Vi snakker da alligevel - og vi snakker meget. Indtil der forståes, hvad denne opførsel gør ved omgivelserne og ikke mindst ved vores forhold = Frustration, opgivenhed og ikke mindst skuffelse. Og det at inkluderer/ ekskluderer familiemedlem, som det passer en, er ikke acceptabel.

Kæresten har heldigvis en narturlig forståelse, tålmodighed og en særlig indsigt i teenagernes liv, fordi han er deres far. Det kan jeg aldrig konkurrere, og det skal jeg bestemt heller ikke. Jeg må prøve, at finde min egen måde, at trænge igennem teenagemuren på, og det er ikke det nemmeste, når man visse dage helst skal blande sig fuldstændig udenom: Den ene dag vil de gerne fortælle sidste nyt, den anden dag bliver man bemødt med to rullende mascara belagte øjne.

Vi kan så glæde os over, at efter teenagepigerne kommer to teenage drenge ! Hvor problematikken muligvis tages op igen - bare med byttede roller :)